Ouderraad


De Ouderraad van de Uilenburcht bestaat uit circa 7 enthousiaste ouders die de leerkrachten ondersteunen bij allerlei (vaak buitenschoolse) activiteiten. Zo proberen we de schooltijd van onze kinderen zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas, versieren we de school voor kerstmis, zorgen we voor lekkere dingen voor de paasmaaltijd, regelen we de inschrijving voor diverse sporttoernooien waar de leerlingen aan mee kunnen doen en organiseren we de deelname aan de avondvierdaagse. Al het eten en drinken tijdens deze bovengenoemde feestelijke gebeurtenissen, het inschrijfgeld voor sporttoernooien en de schoolshirts worden betaald uit de ouderbijdrage.

Om de diverse activiteiten in goede banen te leiden, vergaderen ouderraadsleden en
een afvaardiging van team en directie zo’n tien keer per jaar.

Mocht u het leuk vinden de handen uit de mouwen te steken op de school van uw kind, bent u uiteraard van harte welkom om ons (eenmalig dan wel structureel) te helpen bij een activiteit.  

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd een van ons aanschieten. Ook kunt u ons bereiken via het mailadres ouderraad@uilenburcht.nl .

De Ouderraad heeft daarnaast ook een facebookpagina, om u op de hoogte te brengen van alle activiteiten. Soms doen we daarop ook een oproep voor hulpouders.

De Ouderraad bestaat uit de volgende leden:
Monique Leeuwenburgh (voorzitter)
Elma van Zeijl (voorzitter en secretaris)
Jeroen Kas (penningmeester)
Ronald de Graaff
Esther Versteeg
Bianca van Vlijmen
Natasja van Marle

Leerkrachten
Carlijne Kooi
Lydia van Rhijn.

Laatste Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Uit het fotoboek